Opskrifter, inspiration og smagsoplevelser

Chili Con Carne a la Frank

Chili Con Carne a la Frank

Denne ret er en af mine favoritter og måske det nærmeste jeg kommer min egen personlige hof-ret. Det er en opskrift jeg har småjusteret og finpudset gennem mindst ti år, og selvom smagen er forholdsvis kompleks og rig på nuancer så er den nem og hurtig […]

Kyndelmisse (Kartoffel- & Porresuppe)

Kyndelmisse (Kartoffel- & Porresuppe)

Jeg har spekuleret en del over hvad mit første indlæg skulle omhandle, og efter en længere diskussion blev jeg enig med mig selv om at emnet skulle være en årlig begivenhed som altid gør mig lun indeni. Kyndelmisse. For nogle år tilbage var det en […]

Hvad skal det nu til for?

Hvad skal det nu til for?

Endnu en madblog!?! Der er jo efterhånden flere bloggere der skriver om deres tvivlsomme køkken-eventyr end der er konspirationsteorier om hvordan Trump blev præsident. Er der virkelig behov for endnu en madglad tosse på internettet? Gu’ er der så!

Og med hvilket formål spørger du? Min primære motivation bunder nok i min egen fascination over de uendelig mange oplevelser køkkenet har at byde på. Og ikke mindst den glæde der er ved at strikke en ret sammen som får smagsløgene til at tigge efter mere. Det er lidt som når man har set en fantastisk film – man kan ikke vente med at dele sin begejstring med andre, og med en madblog kan man oven i købet være så heldig at glæde en nysgerrig forbipasserende med nye opskrifter og madoplevelser.