Madagascar Pebersauce

Madagascar Pebersauce

En mør og velsmagende peberbøf fortjener kun den bedste pebersauce, og spørger du mig så kommer denne opskrift meget tæt på den perfekte pebersauce.

Ingredienser (4 personer) 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Loading...

  • 1 løg
  • En dåse Madagascar peberkorn (findes i de fleste supermarkeder)
  • 1½ dl Jack Daniels Whisky
  • ½ liter oksebouillon
  • 2½ dl piskefløde eller Arla Essens 50% fløde
  • Salt & peber
  • Evt. lidt jævner

Hak løget i små stykker og hak cirka halvdelen af Madagascar peberkornene på et spækbræt.

Sautér løg og peberkorn i bunden af en tykbundet kasserolle i et minut eller to uden fedtstof, tilsæt derefter whisky og reducer til næsten alt er trukket ind. Tilsæt den halve liter oksebouillon og lad det simre indtil det er kogt ind til cirka det halve. Derefter hælder du fløde ved, bringer det op i kog igen og lader det simre ved middel/lav varme i cirka 10 minutter. Hvis du synes det skal have lidt tykkere konsistens kan du lade det koge lidt mere ind eller evt. jævne det en smule. Smag til med salt og peber.

 

[tipbox]Som tilbehør kan anbefales dampede grønne bønner vendt i friskpresset hvidløg og ristede sesamfrø, samt ovnbagte kartofler vendt i olivenolie, friskhakket rosmarin og peber[/tipbox]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *