Kylling med Cornflakes

Kylling med Cornflakes

Morgenmad i aftensmad!?
Denne fantastiske følelse af nysgerrighed og forundren over mad der stikker af fra normalen er i mine øjne et rigtig vigtigt element i madlavning. At kunne få folk, såvel voksne som børn, til at stå forventningsfuldt og glæde sig til at sætte tænderne i maden. Pludselig er maden samtaleemne og folk begynder at tænke ud af boksen – hvad kan man ellers kombinere af umage fødevarer og få det til at gå op i en højere enhed?

Kyllingelår paneret med Cornflakes fungerer rigtig godt som spændende element i en buffet, men kan også uden problemer stå alene som hovedret.

Ingredienser 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Loading...

  • Kyllingelår
  • Mel
  • Cornflakes
  • Æg
  • Parmesan
  • Salt og peber

Start med at hælde et par store håndfulde Cornflakes i en frysepose og “ælt” posen så de bliver knust til mindre stykker. Riv lidt parmesan (cirka 1-2 dl efter smag) og bland i posen. Gør 3 dybe tallerkener klar, én med mel, én med et par piskede æg og den sidste med dine knuste Cornflakes + parmesan.

Vend kyllingelår i de tre tallerkener, mel først, derefter æg og til sidst Cornflakes.
Læg lårene på en rist og giv dem 30-35 minutter i en 175 grader varm ovn.

Hold lidt øje med dem de sidste 5-10 minutter så Cornflakesene ikke bliver sorte.

Servér med fingergrønt, hasselbach kartofler eller hvad du nu foretrækker.

[tipbox]Tip: I stedet for Cornflakes kan du også panere kyllingerne med knuste nachos og dermed give dem et smule mexicansk islæt. Man kan også vælge at gå linen ud og panere i knuste flæskesvær (den puffede billige slags, ikke ægte slagterbolcher). Jeg har ikke selv prøvet sidstnævnte endnu, men det skulle angiveligt smage skønt.[/tipbox]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *