Hvad skal det nu til for?

Hvad skal det nu til for?

Endnu en madblog!?! Der er jo efterhånden flere bloggere der skriver om deres tvivlsomme køkken-eventyr end der er konspirationsteorier om hvordan Trump blev præsident. Er der virkelig behov for endnu en madglad tosse på internettet? Gu’ er der så!

Og med hvilket formål spørger du? Min primære motivation bunder nok i min egen fascination over de uendelig mange oplevelser køkkenet har at byde på. Og ikke mindst den glæde der er ved at strikke en ret sammen som får smagsløgene til at tigge efter mere. Det er lidt som når man har set en fantastisk film – man kan ikke vente med at dele sin begejstring med andre, og med en madblog kan man oven i købet være så heldig at glæde en nysgerrig forbipasserende med nye opskrifter og madoplevelser.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *